Alege limba in care doresti sa vizualizezi site-ul / Choose the language in which you want to see the website

IT Exclusiv
IT&C | Experience: 11 ani in domeniul WEB
Asta știm să vă oferim excelent ! Și credem că o facem cel mai bine, mai ales când ne raportăm la performanță și costuri. Evident, sunt și alte ramuri ale mediului online pe care le stăpânim foarte bine și le implementăm cu succes.
https://www.itexclusiv.ro/
Contact
Telephone
0766.677.047
E-mail
office@itexclusiv.ro
Location
Bucuresti
Splaiul Unirii Nr.86
Contact us
Description

   Încă din 2008 IT eXclusiv este pe piaţă cu o vastă echipă de profesioniști cu experiență în web design și peste 350 de proiecte web duse la bun sfârșit, totul pentru ca tu să primești cele mai bune servicii web existente în domeniu la ora actuală.
   Suntem o firma web 100% românească, care adună specialiști în programare web, design grafic, SEO și marketing online într-un proiect ce a reușit să ofere sutelor de companii cu care am lucrat o prezență online de succes, în mediul online internațional. IT eXclusiv s-a născut la începutul crizei economice și a crescut pe piață, înțelegând legile de aur din orice industrie: eficiență, performanță si calitate. Mai presus de toate, noi punem grija față de costuri!
   Tehnic vorbind, trebuie să știi că te putem ajuta cu următoarele servicii web integrate:
• Web design, creare site web și magazine online personalizate, complet administrabile, toate având o grafică originală;
• Servicii de promovare site, marketing online și SEO;
• Programare web, implementare și management baze de date, design și grafică web;
• Albume și cataloage digitale, bannere, logo-uri și alte elemente de identitate vizuală;
• ReBranding complet - cu o echipă creativă de graficieni și artiști;
• Aplicații web, implementare și dezvoltare panouri de administrare site (CMS);
• Animații flash, prezentări interactive, prelucrare fotografii digitale, grafică vectorială, design cataloage, mape și pliante;
• Servicii de întreținere / mentenanță web completă, pe bază de abonament pentru site-uri web și magazine virtuale.
   Fiecare web site, grafică web, CMS, aplicație web, campanie de promovare realizată de noi, sau pur și simplu orice sfat pe care îl dăm, totul este rezultatul experienței căpătate prin miile de ore de muncă a echipei IT eXclusiv, din anul 2008 până în prezent. Noi chiar înțelegem faptul că un site web nou este doar o piesă din marele puzzle pe care clientul nostru îl are de asamblat, puzzle ce formează întreaga sa afacere.
   Pentru a vedea o parte din proiectele realizate, precum și părerile colaboratorilor noștri, te invităm să vizitezi secțiunea de portofoliu web design, cât și testimonialele clienților noștri.

Services
Optimizare SEO
Promovare online
WEB Design
Company photos
Promote your company
Partnership
Together with the portal personnel, you will have the opportunity to find the most suitable solution to promote the products and services offered by your company.
Increased visibility
The companies present on the portal will benefit of global visibility for the products and services they develop.
Support
Our consultants will guide you to reach your business goal, using their vast knowledge in IT and promoting.
Targeting
The portal will target permanently a global range of clients and investors, that are interested in the products and services available on the Romanian market.
Market Place
This is Romania.ro offers companies the Market Place service. Your company can now sell and promote products and services worldwide.
Profit
By extending the range of potential clients, your company will register more requests and the profits will increase.